ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИС

преместване на офисПроцесът по преместване на офис не е само опаковане на компютри и бюра и пренасянето им от  точка А до точка Б. Това е само върхът на айсберга! Успешното преместване на офис изисква опитен екип, детайлно планиране и правилното оборудване за съответното преместване. Доверявайки се на услугите на доказани професионалисти в преместването на офиси като фирма Топ Хамали, вие си гарантирате един лесен, организиран и планиран процес по преместването на вашия офис.

Фирма Топ Хамали извършва услугата Преместване на Офис както за големи фирми и бизнес организации така и за малки офиси в пределите на град София. Ние имаме нужните опит и ресурси, за да планираме и изградим успешна стратегия за преместване на офис за фирми от всички сфери на дейност като основната ни цел е да сведем до минимум нарушаването на работния ви процес.

Защо да изберете услугата Преместване на Офис на Топ Хамали?

Ние преместваме големи и малки офиси вече дълги години и затова знаем, че към всеки бизнес/офис трябва да се подходи индивидуално, тъй като всяко преместване има своите специфични изисквания.

Трябва ли да имате план за преместване на офис?

Нашата практика ни научи, че най-ефективният начин за успешно преместване на офис е когато предварително има изграден подробен план за действие, описващ целия процес в последователни стъпки. Ние се ангажираме да съставим такъв план за всеки офис на наши клиенти, за да сме сигурни, че преместването ще премине гладко и безпроблемно. Нашите специалисти по преместване на офис ще работят заедно с вас и вашия екип от самото начало, за да координират всеки аспект от преместването.

Кои фактори взимате в предвид когато съставяте план за преместване на офис?

За нас всеки детайл е важен, затова се стараем да предвидим и координираме всяка стъпка – от осигуряването на нужното място за паркиране пред офиса ви до поставянето на разноцветни етикети на различните типове кашони ( например червени етикети на кашоните с папки и документи). Това ви гарантира, че всичко ще бъде организирано и вие лесно и бързо ще можете да намерите нужните вещи сред многото кашони доставени на новия ви офис адрес. Също така ще се постараем и всички участници в преместването да знаят своите задължения и отговорности и ще ги координираме.

Извършвате ли опаковане на офис мебели и оборудване?

Да. Ние имаме обучени специалисти в опаковането на офис мебели и консумативи, за да можем да ви улесним максимално.

 

Можете ли да преместите офис/и извън София?

Разбира се! Топ Хамали има изградена мрежа от партньори както в повечето български градове така и в чужбина. Ние можем да можем да преместим вашия офис до почти всяка точка на света във възможно най-кратки срокове.

Вижте мнението на някои от нашите бизнес клиенти:

Първо искам да благодаря сърдечно на екипа на Топ Хамали! Благодаря ви за помощта, която ни оказахте по време на преместването както за невероятния професионализъм!
Преместихме нашия офис на 27 Април (2015) от ул. Гурко до ул. Позитано и използвахме услугите: “Преместване на офис” и “Опаковане” на фирма Топ Хамали. Всичко беше изпълнено професионално, бързо и без никакви щети. Кашоните бяха подредени по етикети и разопаковани в новия офис което ни спести много допълнителна работа.

Моника Дафинова - гр.София, 03 Май, 2015

Първо съжалявам, че чак сега пиша това мнение, но имахме проблем с интернета в новия ни офис. Момчетата от Топ Хамали свършиха отлична работа по преместването на нашата фирма. Нямаше одраскани или повредени вещи. Също така, искам да отбележа, че им се наложи да направят още един курс до стария офис за което не бяхме таксувани допълнително. Без съмнение ще използвам техните услуги и занапред!

Петър Михов, гр. София - 17 Април, 2015

Тони дойде на място в офиса ни и ни даде отговор на всички въпроси, които го попитахме относно преместването. Поръчахме и кашони за опаковане, които бяха доставени навреме. Цялото преместване премина отлично и крайната цена беше достъпна. Екипът на Топ Хамали работи усърдно, ефективно и бързо. За мен те са една от най-добрите фирми за преместване на офиси в София, а и не само.

Пламен Бойчев, гр. София - 02 Март, 2015