Пренасяне на мебели

Фирма Топ Хамали извършва пренасяне или преместване на всякакви мебели на територията на гр. София в много кратки срокове ( можем да реагираме в рамките на 2 часа).

Защо да преместите мебелите си с Топ Хамали?

Ние имаме екип специализиран в пренасянето на мебели, който има завиден опит в областта. Можем с гордост да кажем, че сме местили дори и нестандартни мебели като мраморни саркофази ( тежащи над 100 кг.) , кристални секции и бетонни конструкции.

Колко хамали трябва да наема за да пренесат моите мебели?

Ако искате да пренесете обемни мебели като например  холна гарнитура, гардероб, матрак, пералня, голям телевизор или хладилник, най-добре е да наемте двама хамали. Ако мебелите ви са по-малки и не са особено тежки един хамалин ще бъде достатъчен.

Има и случаи, когато наши клиенти искат сами да местят обемни мебели като изискват от нас да изпратим само един хамалин, който да им помогне. В този случай обаче, има голяма вероятност мебелите да бъдат повредени или одраскани, тъй като е възможно въпросният клиент да няма достатъчно опит в преместването на мебели.

Трябва ли да мебелите да бъдат опаковани преди пренасянето?

Да. Желателно е всички мебели да бъдат добре опаковани преди пренасянето, за да се избегнат възможни щети по тях. Абсолютно задължително е всички чупливи и скъпи мебели да бъдат опаковани с противоударни опаковки с балончета, които ще ги предпазят от нараняване.

Вие предлагате ли опаковане на мебели?

Разбира се. Фирма Топ Хамали предлага не само услугата опаковане на мебели, но също така предлага и опаковачни материали от най-различно естество.

Предлагате ли монтаж и демонтаж на мебели?

Да. Ние имаме хамали, които извършват професионален монтаж и демонтаж на мебели. Ако имате нужда от тази услуги, трябва просто да го заявите когато се свържете с нас.

Какво ще стане ако открия повреди мебелите след пренасянето?

Случаите с повредени мебели от наши хамали са изключително редки, но ако все пак се случи така, че се появи дори и най-малка драскотина причинена от наш представител, ние ще поемем реставрацията за наша сметка.