УСЛУГИПреместваме офиси, апартаменти, складове, техника и оборудване

Ангажираме се с опаковане, монтаж и демонтаж на мебелите при желание на клиента. Гарантираме за целостта на пренасяното оборудване, обзавеждане и багаж.

Не отказваме местене независимо от деня и часа. Богатият ни практически опит ни позволява бързо и качествено транспортиране на всички видове собственост.

Правилното опаковане и нареждане на товара в превозното средство - е наука! Това е особено вярно, когато се транспортират музикални инструменти, скъпи мебели и модерни домакински уреди и електроника. Нашият екип се справя перфектно с тази работа и с това се отличаваме от основната маса малки фирми и фирмички.Почистване.

Другото, в което сме много добри е почистването на мазета, тавани, дворове, жилища, къщи и промишлени помещения.

Дали частично или цялостно, с изхвърляне или без - ние ще ви помогнем да си спестите досадното ровене в ненужните Ви вещи.

Събираме ненужните мебели, вещи, багаж, отпадъци, техника и др.
натоварваме ги на специализиран транспорт
и извозваме до депа за отпадъци.

Ако ви е необходимо празно и почистено жилище при предстоящ ремонт или предстоящо преместване, нашите момчета ще изнесат и извозят всичко ненужно.

А накрая, нашите служители, ще изметат и почистят.

Смело можем да кажем, че разполагаме с хората, транспорта и ресурсите да извършим тази дейност максимално експресно и изгодно. Независимо от това какви отпадъци трябва да се изнесат и изхвърлят - ще разрешим експресно проблема ви.

Обадете ни се,
ако имате въпроси